Første konfigurering av Kaspersky Safe Kids

Vis alt | Skjul alt

Når installeringen er ferdig, veileder konfigurasjonshjelpen til Kaspersky Safe Kids deg gjennom konfigurasjonsprosessen til Kaspersky Safe Kids.

Under konfigurasjon utfører du følgende handlinger:

1. Koble til My Kaspersky med My Kaspersky-kontoen din eller registrer deg på My Kaspersky hvis du ikke har en konto.

Barnets enhet vil bli koblet til denne My Kaspersky-kontoen. Hvis du ønsker å bruke en annen My Kaspersky-konto til å overvåke barnets enhet, må du først koble barnets enhet fra gjeldende konto på My Kaspersky.

2. Velg Windows-kontoene du vil overvåke og tildele dem til barn.
  3. Beskytt Windows-kontoer med et passord.

Etter dette er Kaspersky Safe Kids ferdig konfigurert, og programmet kjører allerede.

Kaspersky Safe Kids-innstillinger brukes til å velge kontoer i henhold til alderen til hvert barn. Du kan se og endre Kaspersky Safe Kids-innstillinger på My Kaspersky i delen Barn, eller i Kaspersky Safe Kids som er installert på den foresattes mobilenhet (som kjører Android eller iOS).

Koble til My Kaspersky

Hvis du har brukt Google, Apple eller Facebook til å logge på Kaspersky-programmer før,

Hvis du ikke har mottatt en SMS-melding med en sikkerhetskode

Totrinnsverifisering kan være utilgjengelig i regionen din. Du finner mer informasjon på hjelpesiden for My Kaspersky.

Registrer deg på My Kaspersky fra Kaspersky Safe Kids

Velg Windows-kontoer og tildele dem til barn

Beskytt Windows-kontoen med et passord